SUPRUGA UBIJENOG OLIVERA, MILENA IVANOVIĆ: Prete mi SMRĆU, užasne poruke mi stižu od ALBANACA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPRUGA UBIJENOG OLIVERA, MILENA IVANOVIĆ: Prete mi SMRĆU, užasne poruke mi stižu od ALBANACA!

Milena Ivanović kaže da ni deset meseci posle ubistva supruga i lidera GI SDP Olivera Ivanovića ona i sin Bogdan (7) nemaju mira. Dobija preteće poruke, pune uvreda, i od Albanaca, što je prijavila nadležnim državnim organima.

Istovremeno, uznemirava je i naprasna akcija prištinske policije, koja je u petak uhapsila četvoricu Srba zbog navodne umešanosti u atentat na njenog muža.

U okviru te čudne igre Albanaca, naročit je bezobrazluk i javašluk to što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su, kako navodi, u ponedeljak priveli čak i Silvanu Arsović, Oliverovu sekretaricu, koja je inače bila jedan od njegovih najodanijih prijatelja.

- Čekam informaciju o Silvani. Ona je na ispitivanju u tužilaštvu u Prištini. Odredili su joj pritvor od 48 sati. Nadam se da će biti dobro i da će uskoro biti puštena na slobodu. Ona je samohrana majka maloletnog deteta. Njeno privođenje je skandalozan čin. Javašluk i bezobrazuluk Prištine.

Na pitanje kako gleda na akciju tzv. kosovske policije, koja je 10 meseci od ubistva uhapsila četvoricu Srba Milena kaže:

- Na tu igru Prištine nemam nikakav komentar. Nepojmljivo mi je sve to što rade. Čudno je što su sve to pokrenuli posle toliko vremena. Nisam u prilici dalje da komentarišem. Dobijam razne poruke, pretnje. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svog deteta.

Supruga pokojnog Olivera Ivanovića kaže da je pretnje prijavila nadležnim organima.

- To je jedini način da se branimo, zaštitimo. Ima tu i Albanaca. Ima tu i svakojakih uvreda, teških i pretećih reči. Nisam mirna inebih više o tome dane izazivam novi gnev, probleme.

Na pitanje da li je obaveštavaju iz Prištine o toku strage o ubistvu Olivera kaže:

- Ne. Na zahtev prištinskog tužilaštva, dala sam izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, jer na Kosovo zaista retko idem.

Kaže da je od ubistva Olivera 16. januara, išla svega da puta.

-Poslednji put u septembru, kada je predsednik Srbije bio u poseti KiM i položio venac na mesto gde je u Kosovskoj Mitrovici ubijen Oliver. Neodlazim tamo jer, naročito u ovim okolnostima i u ovakvoj atmosferi, ne želim da ugrožavam svoje dete. Takođe, Bogdan ima obaveze u Školi, a ja na poslu.

Govoreći o sinu Bogdanu kaže da njemu nije lako.

- Pritisak je veliki, ali borimo se, dosta razgovaramo. Pokušavam na sve načine da mu olakšam. Dobro je, koliko može da bude sedmogodišnje dete bez oca. Potresla ga je sada vest o Silvani, jer je bio veoma vezan za nju, provodili smo dosta vremena zajedno. Teško je, veoma jeteško. Bogdan je bio bez oca tri i po godine, koliko je Oliver bio u zatvoru. Taman što je izašao i… Takva je, valjda, sudbna. Teška sudbina.

Komentarišući povećanju takse od 100 odsto Milena kaže:

Svi moji su na Kosovu - majka, otac, brat, sestra… Nije lako. Ružno je i tužno što se naš narod navikao da živi u teškim uslovima, na ivici egzistencije i životne ugroženosti, ali naviknut da se bori. Verujem da će i s tim merama uspeti da se izbori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milena Ivanović: Prete mi!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 09:11

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija preteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..U razgovoru za "Kurir", ocenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila četvoricu Srba zbog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.