Milena Ivanović: Prete mi!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović: Prete mi!

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija preteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U razgovoru za "Kurir", ocenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila četvoricu Srba zbog navodne umešanosti u atentat na njenog supruga posle 10 meseci.

"Na tu igru Prištine nemam nikakav komentar. Nepojmljivo mi je sve što rade. Čudno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što su sve pokrenuli posle toliko vremena. Nisam u prilici da bolje komentarišem. Dobijam razne poruke, pretnje. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svog deteta", rekla je Ivanović.

Navodi da je pretnje prijavila nadležnim organima.

"To je jedini način da se branimo, zaštitimo. Ima tu i Albanaca. Ima tu i svakojakih uvreda, teških i pretećih reči. Nisam mirna i ne bih više o tome da ne izazivam gnev, probleme", rekla je Ivanović.

SVE O KRIZI NA KOSOVU: Upad ROSU u Mitrovicu!

Ocenila je i da je "javašluk i bezobrazluk Prištine" to što je privedena i sekretarica njenog supruga, Silvana Arsović koja je, istakla je, bila jedan od najodanijih i najiskrenijih prijatelja Olivera Ivanovića.

Kaže i da ne dobija obaveštenja iz Prištine o toku njihove istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

"Na zahtev prištinskog tužilaštva, dala sam izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, jer na Kosovo zaista retko idem", rekla je Ivanović, koja je prihvatila posao u Vladi Srbije, i podseća da su joj na Kosovu majka, otac, brat, sestra.

Priština: Srbi optuženi za ubistvo, pritvor 30 dana

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milena Ivanović: Prete mi, čudna akcija kosovske policije

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2018

BEOGRAD - Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija preteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.