SUPEROLUJA PROTUTNJALA KRALJEVOM I OKOLINOM: Oštećene fasade na kućama, krovovi, automobili i voćnjaci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 19:40

SUPEROLUJA PROTUTNJALA KRALJEVOM I OKOLINOM: Oštećene fasade na kućama, krovovi, automobili i voćnjaci (VIDEO)

Grad veličine jajeta padao je u trsteničkim selima pored Morave.

Kraljevo je oko 17 časova zahvatilo nevreme praćeno kišom i gradom veličine oraha.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Za desetak minuta, koliko je trajalo, u prigradskim naseljima i selima pored Morave, grad je oštetio fasade na kućama, krovove i automobile i "obrao" voće.

- Otprilike oko desetak minuta u naletu i odjednom je padao i onda se samo ugasio. Meni lično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbušio krov na šupi, ispomerao i razbio par desetina crepova na kuši, orahe, grožđe i lešnik je grad umlatio. Baštu gde su mi paprika, paradajz, krastavci nisam ni išao da vidim. Malo je dalje, ali ne očekujem ništa dobro. Razbijena si stakla na automobila. Iako nije na mom autu, video sam da ima popucalih - kaže Goran iz Mrsaća.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.