SUPERFINALE ZADRUGE: Lepi Mića isprozivao Slobu i Lunu, uskoro ispada novi finalista!(VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERFINALE "ZADRUGE": Lepi Mića isprozivao Slobu i Lunu, uskoro ispada novi finalista!(VIDEO)

Posle više od devet meseci došao je trenutak kada ćete vi izabrati pobednika najpopularnijeg šou programa u regionu Posle više od devet meseci došao je trenutak kada ćete vi izabrati pobednika najpopularnijeg šou programa u regionu. Večeras se održava superfinale "Zadruge" i neko od učesnika iz Bele kuće izlazi bogatiji za 50.000 evra.Gledaoci su od 6. septembra 2017. godine svakodnevno pratili svaki korak zadrugara, proživljavali zajedno sa njima tužne i srećne trenutke, a sada je došlo vreme odluke. Pratite na sajtu "Novosti" i iz minuta u minut sva dešavanja direktno iz "Zadruge".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RODITELJI UŠLI U ZADRUGU! Pred sam izlazak iz rijalitija SVI GRUPNO PLAKALI! (VIDEO)

Izvor: Svet, 21.Jun.2018, 02:29

Ove večeri se održava superfinale najgledanijeg i najspektakularnijeg rijaliti programa ikada. “Zadruga” je došla do svog vrhunca i noćas će se saznati ko, posle punih devet meseci izlazi iz Bele kuće bogatiji za 50.000 evra.. Kako zadrugarima definitivno nije lako ove večeri, Veliki šef...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.