SULJINI I ĐILASOVI UJEDINJENI PROTIV PREMIJERKE SRBIJE: Narkodileri i separatisti vodili protest

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 19:31

SULJINI I ĐILASOVI UJEDINJENI PROTIV PREMIJERKE SRBIJE: Narkodileri i separatisti vodili protest

Dokaz da je sve smišljeno i da u ređiji stoje mediji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka su i današnje objave Đilasovih pristalica na društvenim mrežama.

Da napad na premijerku Srbije Anu Brnabić koja je sa ministrom zdravlja Lončarom donela pomoć Novopazarcima u borbi protiv kovida nije nimalo slučajan pokazuje direktna veza Đilasovih i Šolakovih propagandista i Ugljaninovih aktivista.

Nakon što su danima mediji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka širili laži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o zdravstvenoj situaciji u Novom Pazaru, kada je državno rukovodatvo odlučilo da pokaže javnosti pravo stanje na terenu i ode u Pazar, Sulejman Ugljanin je spremio svoje kriminalce da napadnu Anu Brnabić.

Tokom posete Novom Pazaru, predsednice Vlade i ministra zdravlja, u krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru, organizovano se okupila grupa pristalica Sulejmana Ugljanina koju su predvodili Aladin Paučinac i Rejhan Mavrić.

Podsetimo, Rejhan Mavrić je osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kg.

Dok je drugi Ugljaninov krminalac, Aladin Paučinac poznat ne samo po separatizmu vec i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima, od falsifikovanja dokumenata, do raznih incidenata, a 2009. je bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića člana obezbedjenja Mešihata IZuS.

Dokaz da je sve smišljeno i da u ređiji stoje mediji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka su i današnje objave Đikijevih pristalica na društvenim mrežama.

Kao što mođete videti iz priloženog, oni su danas svi redom napali premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.