SUDAR KOD PRIJEDORA ZABELEŽILA KAMERA! Kamion pokosio automobil, povređen vozač (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 00:22

SUDAR KOD PRIJEDORA ZABELEŽILA KAMERA! Kamion "pokosio" automobil, povređen vozač (VIDEO)

Povređen vozač iz Prijedora

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka u mestu Kalate povređen je V.G. iz Prijedora koji se u trenutku nesreće nalazio za volanom "golfa".

Stepen povreda vozača "golfa" trenutno je nepoznat. Drugi učesnik u ovoj nesreći je teretno vozilo, kamion, kojim je upravljao M.K. iz Cazina. On u ovoj nesreći nije povređen.

Prema navodima očevidaca i "golf" i kamion su se kretali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz pravca Prijedora, a nesreća se dogodila u trenutku dok je "golf" pokušavao skrenuti s magistralnog puta.

Uviđaj na licu mesta obavili su policijski službenici PS za bezbednost saobraćaja PU Prijedor, prenosi Fokus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.