STVARNO SMRDLJIV POSAO: 30 godina roni po kanalizaciji!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STVARNO SMRDLJIV POSAO: 30 godina roni po kanalizaciji!

Četiri puta mesečno zaroni na po najmanje pola sata u fekalije i najgore đubre kako bi otčepio cevi

MEKSIKO SITI - Mnogi bi svoj posao mogli da nazovu smrdljivim što zbog plate što zbog radnog vremena, ali Meksikancu Huliju Kuu Kamari stvarno je tako!

Ovaj 52-godišnjak već 30 godina radi jedan od najsmrdljivijih poslova na svetu - u ronilačkom odelu čisti kanalizacione cevi glavnog grada Meksika.

Njegov posao podrazumeva da četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << puta mesečno zaroni na po najmanje pola sata u kanalizaciju kako bi otčepio ili popravio napukle cevi. Neki put to traje i satima.

Hulio je novinarima otkrio i da je u kanalizaciji viđao i pronalazio sve i svašta - ne samo strvine nego i jedan ljudski leš.

Hulio je rekorder sa svojih dosadašnjih 1.400 zarona u kanalizaciju!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.