STVARI SE KREĆU U DOBROM SMERU Predsednik Vučić izneo planove za budućnost: U Kraljevu će biti urađen dijagnostički centar, vrtići, škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 20:33

"STVARI SE KREĆU U DOBROM SMERU" Predsednik Vučić izneo planove za budućnost: U Kraljevu će biti urađen dijagnostički centar, vrtići, škole

Prema rečima predsednika nezapslenost u Kraljevu je smanjena, ali da i dalje treba na tome da se radi. 

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" gde se osvrnuo na životni standard u Kraljevu i planove za budućnost.

- Stvari se kreću u dobrom smeru i zato ne smemo da stanemo - kazao je predsednik.

Kako kaže biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << urađen i dijagnostički centar, vrtići, škole i druge projektei, ali da se o dobrim stavrima koje se urade ćuti.

- Nikada se ničiji trud ne poštuje, koga briga.. nije ni to važno. U opštoj bolnici u Kraljevu nema gastroskopa i kolonoksopa... i dobiće ih za dva ili tri dana, ali neko mora da vodi računa o tim stvarima. Neko mora da brine o tome. Moramo mnogo više.. Otvaraj ti sine i smeafor i bioskop, ali razgovaraj sa ljudima - kazao je predsednik.

Kako je rekao važno je da se pokaže briga prema narodu, da se izađe iz opštinskih automobila i razgovara sa ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.