Izvor: Blic, 01.Dec.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRUJA OD DANAS SKUPLJA ZA 3,9 ODSTO Računi veći za 110 dinara

Struja za domaćinstva od danas će biti skuplja za 3,9 odsto, kako je ranije saopštilo Ministarstvo rudarstva i energetike. Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost da cena električne energije za domaćinstva od 1. decembra bude uvećana, a ovo poskupljenje znači da će već od narednog meseca, kada na naplatu stižu decembarske obaveze, prosečan račun građana u Srbiji biti veći za 110 dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od danas skuplja struja: Prosečan račun biće veći za 110 dinara

Izvor: B92, 01.Dec.2019

Beograd -- Struja za domaćinstva od 1. decembra će biti skuplja za 3,9 odsto, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike...Struja za domaćinstva od 1. decembra će biti skuplja za 3,9 odsto, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike...Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.