STROGO ČUVANA TAJNA: Prebeg otkrio od čega boluje Kim Džong Un

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STROGO ČUVANA TAJNA: Prebeg otkrio od čega boluje Kim Džong Un

Izvor koji je iz Severne nedavno došao u Južnu tvrdi da je Kim još uvek u bolnici pod stražom njegovog tima. Obezbeđenje je postavljeno oko odeljenja bolnice u kojoj leži u Pjongjangu

PJONG JANG - Severnokorejski vođa Kim Džong-un navodno je nagomilao toliko kilograma da je slomio dva zgloba, završio na operaciji i sada leži u bolnici, piše Dejli mejl.

Vođa osiromašenog naroda navodno teži gotovo 130 kilograma koji su posledica uživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u finoj hrani i piću. Njegova gojaznost je izvršila ogroman pritisak na njegova stopala i noge. Izvor koji je iz Severne nedavno došao u Južnu tvrdi da je Kim još uvek u bolnici pod stražom njegovog tima. Obezbeđenje je postavljeno oko odeljenja bolnice u kojoj leži u Pjongjangu.

Veruje se da je Kim istegnuo mišić, a onda i slomio zglobove tokom napornih turneja po vojnim bazama i fabrikama tokom kojih je nosio cipele s 'kubanskim petama' kako bi bio viši i samim time izgledao kao veći autoritet.

Inače, Kim se još tokom studiranja u Švajcarskoj zaljubio u tamošnji sir pa uprkos zapadnim sankcijama uvozi ogromne količine svoje omiljene namirnice.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.