STRAVIČNE SCENE U ČAČKU: Pit bul napao dvoje dece dok su prolazili ulicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 12:59

STRAVIČNE SCENE U ČAČKU: Pit bul napao dvoje dece dok su prolazili ulicom

Ovo nije prvi sličan slučaj koji se dogodio u Čačku

U čačanskom naselju Кošutnjak vlasnički pas rase pit bul napao je dvoje dece starosti od osam i devet godina.

- Deca su prolazila ulicom, kada je na njih nasrnuo pit bul. Pas je samo odjednom izleteo iz dvorišta i napao ih. Oni su primljeni u Opštu čačansku bolnicu, ali nisu životno ugroženi i samo pukom srećom je izbegnuto da se ovaj incident >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi fatalnim posledicama - kaže jedan od očevidaca.

, jer je pre nekoliko meseci pas napao dvogodišnjeg dečaka u naselju Ljubić, takođe na ulici. Dete je tada zadobilo teže telesne povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pit bul napao dvoje dece u Čačku; primljeni na urgentno odeljenje Opšte bolnice

Izvor: B92, 05.Feb.2022

U čačanskom naselju Košutnjak vlasnički pas rase "pit bul" napao je dvoje dece starosti od osam i devet godina.

Nastavak na B92...

Pitbul napao dvoje dece u Čačku

Izvor: RTS, 05.Feb.2022

Vlasnički pas rase pitbul napao je, u čačanskom naselju Košutnjak, dvoje dece uzrasta osam i devet godina, koja nisu životno ugrožena. Dopisniku RTS-a je potvrđeno da se incident dogodio juče. Nema informacija da li su deca povređena. . Mediji su ranije preneli da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.