STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ALBANIJI! Povređeno petoro osoba u automobilu srpskih tablica, vraćali se sa odmora

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:59

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ALBANIJI! Povređeno petoro osoba u automobilu srpskih tablica, vraćali se sa odmora

Žena u teškom stanju.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Lješa u Albaniji, a u njoj je povređeno petoro članova porodice koji su bili u automobilu srpskih registarstkih tablica, prenosi albanski ABC.

Do nesreće je došlo u ranim jutarnjim časovima kada je automobil srpskih registarskih tablica naleteo na bankinu koja deli trake državnog puta.

Automobil je sleteo sa kolovoza, a u nesreći je povređeno troje dece i bračni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par. Povređeni su prebačeni u bolnicu, a žena se nalazi u teškom stanju.

Porodica je u Albaniji boravila na letnjem odmoru.

Policija je na licu mesta, a sumnja se da su brzina i mokar kolovoz izazvali gubitak kontrole nad vozilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELOVI AUTA RASUTI PO PUTU! Jezivi snimci nesreće u Albaniji: Auto srpskih tablica skroz smrskan, petočlana porodica se vraćala sa letovanja (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Troje dece i bračni par koji su se nalazili u automobilu srpskih registarskih tablica, povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Lješa u Albaniji.

Nastavak na Blic...

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ALBANIJI: Povređeni putnici automobila SRPSKIH TABLICA

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Avg.2023

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Lješa u Albaniji, a u njoj je povređeno petoro članova porodice koji su bili u automobilu srpskih registarstkih tablica, prenosi albanski ABC. Do nesreće je došlo u ranim jutarnjim časovima kada je automobil srpskih registarskih tablica naleteo...

Nastavak na Pančevac-online.com...

U udesu u Albaniji povređeni putnici u automobilu srpskih registarskih tablica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2023

Pet članova porodice povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći na severu Albanije, u okrugu Lješ, kada je automobil srpskih registarskih tablica sleteo sa kolovoza i udario u bankinu, prenosi albanski ABC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NESREĆA NA PANČEVAČKOM MOSTU Automobil sleteo sa puta na prugu, stvaraju se zastoji (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Jedan automobil sleteo je sa kolovoza na prugu danas, kada je došlo do nesreće na Pančevačkom mostu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.