STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA KOD SLANKAMENA: Povređeni roditelji još uvek NE ZNAJU da su ostali bez DVOJE DECE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 18:02

STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA KOD SLANKAMENA: Povređeni roditelji još uvek NE ZNAJU da su ostali bez DVOJE DECE

Tragedija je potresla Slankamen

Osmogodišnji N. Ž. i njegova sedam godina mlađa sestra N. Ž. iz Novih Karlovaca poginuli su, dok su otac, majka i brat teško povređeni preksinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na samom izlazu iz Novog Slankamena.

Roditelji Milan Ž. (44) i Vanesa Ž. (34) prevezeni su i hospitalizovani u Kliničkom centru Vojvodine, i navodno zbog stanja u kome su još im nije rečeno da su im najmlađe i najstarije dete stradali. Četvoroipogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečak M. Ž. je prebačen u Dečju kliniku u Novom Sadu i nije životno ugrožen.

Kako se ranije pisalo, u ponedeljak uveče porodica je bila u Starom Slankamenu, i oko 23 sata na putu ka Novim Karlovcima gde su živeli, njihov "reno klio" sleteo je s puta.

Vozilo je udarilo u drvo, od siline udara odbilo se, a zatim nekoliko puta prevrnulo na krov.

Na licu mesta jednogodišnja beba je izgubila život, dok je smrt osomogodišnjeg dečaka konstatovala Hitna pomoć.

Milan, Vanesa i njihov petogodišnji sin prevezeni su u KC Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEDINI PREŽIVELI DEČAK SE OPORAVLJA Mališan koji je u stravičnom sudaru ostao bez brata i sestre je bolje, OTAC U TEŠKOM STANJU

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Petogodišnji M. Ž. koji je povređen u utorak uveče u saobraćajnoj nesreći kod Novog Slankamena, kada su poginuli njegov stariji brat N. Ž. (8) i jednogodišnja sestra N. Ž, u stabilnom je stanju, dok je otac Milan Ž. (44) zbog problema sa disanjem prebačen u Institut za plućne bolesti Vojvodine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.