STRAVIČNA NESREĆA Taksista pregazio devojčicu (1), na mestu ostala mrtva! Porodica uzela pravdu u svoje ruke, PRETUKLI GA NA SRED ULICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 13:33

STRAVIČNA NESREĆA Taksista pregazio devojčicu (1), na mestu ostala mrtva! Porodica uzela pravdu u svoje ruke, PRETUKLI GA NA SRED ULICE (VIDEO)

Muhamad Kan, vozač Ubera, pretučen je nakon što je prešao preko i ubio dete nakon što je iskrcao porodicu kod zgrade u Hjustonu.
Uber vozilo sa visokom haubom i kutijastim prednjim delom sprečilo je vozača da vidi malo dete.
Dok se ostatak njene porodice kretao iz automobila, drugo preostalo dete, devojčica, viđena je kako ide korak iza pre nego što je krenula ispred odlazećeg vozila.
Kan, posmatrajući porodicu kako izlazi iz karavana, i ne mogavši da vidi devojčicu iz vozačkog sedišta, stavio je vozilo u pogon, krenuo napred, samo da pređe preko jednogodišnjakinje.
Shvativši šta se desilo, Kan pokušava da pomeri auto kako bi oslobodio malu devojčicu koja je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.