STRAVIČAN ZLOČIN U PRIJEPOLJU! Pretučeni i otrovani psi u dvorištu: Nećete verovati u kom stanju su nađeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:18

STRAVIČAN ZLOČIN U PRIJEPOLJU! Pretučeni i otrovani psi u dvorištu: Nećete verovati u kom stanju su nađeni

Jeziv zločin u Prijepolju.

Irfan Mušanović iz naselja Luke u Prijepolju doživeo je jeziv prizor tokom popodneva kada je u susednom dvorištu, koje je bilo bez stalnih stanara, pronašao mrtve svoje dve keruše koje sumnja da su prvo pretučene, a potom otrovane.

Dok je prolazio pored dvorišta, primetio je kako mu keruša izlazi ispred njega, što mu je odmah izgledalo sumnjivo jer su mali psi uvek pratili nju i želeli da se igraju. Keruša je prošla kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogradu i ponašanjem ukazivala Irfanu da nešto nije u redu. On je otišao iza jedne kuće i ispod lišća ugledao dva nepomična psa u čudnim pozama, što ga je šokiralo.

U početku nije mogao da veruje da su njegovi psi mrtvi, ali kada im je prišao bliže, postalo je očigledno.

Smrad je postajao sve intenzivniji kako je prilazio, pa je pretpostavio da su psi uginuli. Kada je prišao bliže, video je tragove krvi koji su izlazili iz jednog uva psa, što ga je naveo da posumnja da su bili pretučeni tupim predmetom. Takođe, pronašao je kosti po dvorištu, koje je sakupio u kesu kako bi proverio da li su možda otrovani.

Irfan je odmah prijavio ceo slučaj prijepoljskoj policiji, koja će izaći na teren i istražiti uzrok smrti pasa. Uznemiren ovim događajem, Irfan je odlučio da na svom profilu objavi oglas o poklanjanju preostale ženke, jer se plaši da bi i ona mogla doživeti sličnu sudbinu. Nadajući se da će uspeti da je spasi, pozvao je zainteresovane da je usvoje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.