STRAVIČAN ZLOČIN U PORODIČNOM KRAJU: Zapaljena kuća u kojoj je bilo i DECE, počinilac uzvikivao antisemitske komentare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 17:08

STRAVIČAN ZLOČIN U PORODIČNOM KRAJU: Zapaljena kuća u kojoj je bilo i DECE, počinilac uzvikivao antisemitske komentare (VIDEO)

Policija istražuje požar kao zločin iz mržnje
Londonska policija istražuje požar koji je u sredu izbio u kući u londonskoj opštini Hakni kao slučaj antisemitskog zločina iz mržnje, javili su danas britanski mediji.
Londonska policija je saopštila da je na mestu požara uhapšen muškarac star oko 60 godina koji je povređen u požaru, ali je prilikom privođenja upućivao preteće i "navodno antisemitske" komentare, prenosi Tajms.
Žitelji ovog kvarta u istočnom Londonu, u kome zajedno žive muslimani i Jevreji, ispričali su da su se svi udružili u spasavanju ljudi iz kuće zahvaćene vatrom.
A man shouting antisemitic slogans set this house on fire 👇
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.