STRAVIČAN NAPAD NA POZNATOG RADIJSKOG VODITELJA: Presreli ga u blizini škole, isprskali mu suzavac u oči, pa ga tukli šipkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 10:45

STRAVIČAN NAPAD NA POZNATOG RADIJSKOG VODITELJA: Presreli ga u blizini škole, isprskali mu suzavac u oči, pa ga tukli šipkom

Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao.

Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu.

Tokom "Alarma sa Daškom i Mlađom" je izjavio da se napad dogodio u blizini Osnovne škole "Vasa Stajić". Kako je objasnio, poprskan je suzavcem u oči, a dvojica mladića su ga napala šipkom.

- Napali su me jadnici, dvojica mladih neutreniranih fašista koji su me čekali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedan od njih me je poprskao suzavcem, preporučio bih im da za sledeći put kupe bolji suzavac. Krvarim iz ruke, šipka im nije bila lošeg kvaliteta - rekao je Milinović nakon incidenta.

On navodi i da je u četvrtak primetio kako ga ista dvojica čekaju, dodajući da bi mogao da ih prepozna.

Njegov kolega Mladen Mlađa Urdarević za 021.rs je ocenio da je očigledno reč o organizovanom napadu.

- Njega su prvo poprskali suzavcem, zatim su pokušali da ga udare šipkom u glavu, te je on štiteći lice postavio ruku koja je sada povređena i iz koje krvari. Ovo je način da se slobodnomisleći čovek spreči da kaže ono što misli - kaže Urdarević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.