Izvor: Luftika.rs, 16.Apr.2021, 09:46

Radijski voditelj Daško Milinović pretučen, napadači ga pratili i ranije

Daško Milinović, član popularnog radijskog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je rano jutros u Novom Sadu, u blizini Osnovne škole “Vasa Stajić”.
“Napali su me jadnici, dvojica mladih neutreniranih fašista koji su me čekali. Jedan od njih me je poprskao suzavcem, preporučio bih im da za sledeći put kupe bolji suzavac. Krvarim iz ruke, šipka im nije bila lošeg kvaliteta”, kaže Milinović.
On je istu dvojicu primetio još u četvrtak ujutro te kaže da bi ih prepoznao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Njegov kolega Mladen Mlađa Urdarević za 021.rs kaže da je jutrošnji događaj zapravo pravi pokazatelj u kakvoj državi živimo.
“Ovo je način da se slobodnomisleći čovek spreči da kaže ono što misli. U pitanju je očigledan i organizovani napad na njega”, kaže Urdarević.
Vest u celini pročitajte na sajtu 021.rs.
Milinović je 2011. počeo da vodi zabavni jutarnji program Uzbudilnik, zajedno sa Mladenom Urdarevićem. Uzbudilnik je počeo da se emituje 14. marta 2011. na talasima novosadskog radija AS FM. Uzbudilnik se emitovao i na beogradskom Radiju B92.
Ovaj voditeljski tandem je kasnije radio jutarnji program na novosadskom O radiju, a emisija od tada nosi naziv Alarm. Dvojac je 29. novembra 2016. pokrenuo sopstveni internet radio Daško i Mlađa, a rad radija finansira se uz pomoć novčanih priloga slušalaca.
Milinović je 27. decembra 2018. uhapšen pod optužbom da je posredstvom društvene mreže Tviter pretio Vladimiru Đukanoviću, poslaniku Srpske napredne stranke u Skuštini Srbije.
Ja sam Helena, imam 31 godinu i trebalo je da prijavim muškarca koji me je seksualno uznemiravao

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadska policija uhapsila napadača na novinara Daška Milinovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Apr.2021

Novinar Daško Milinović izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je očekivao brzu rekaciju policije nakon što su ga 16. aprila ujutru dvojica muškaraca u Novom Sadu u Vojvodini napala metalnom šipkom i suzavcem. Milićević je rekao da ga je o hapšenju jednog od napadača obavestio načelnik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napadnut radijski voditelj Daško Milinović u Novom Sadu

Izvor: OkRadio.rs, 16.Apr.2021

Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs.   Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ je izjavio da se napad dogodio u blizini Osnovne škole...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.