Novosadska policija uhapsila napadača na novinara Daška Milinovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Apr.2021, 10:13

Novosadska policija uhapsila napadača na novinara Daška Milinovića

Novinar Daško Milinović izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je očekivao brzu rekaciju policije nakon što su ga 16. aprila ujutru dvojica muškaraca u Novom Sadu u Vojvodini napala metalnom šipkom i suzavcem. Milićević je rekao da ga je o hapšenju jednog od napadača obavestio načelnik novosadske policije. "Bilo mi je jasno da postoji politička volja. Ne sumnjam u njihove kapacitete i ti policajci su profesionalci koji znaju svoj posao. Kada im neko samo da odrešene ruke, oni...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Daško Milinović o napadu: Šipka im je bila baš dobra, biber sprej loš

Izvor: Danas, 17.Apr.2021, 07:52

Osećam se dobro, hvala na pitanju. Samo me malo boli ruka jer se "hladi" od udaraca koje sam primio od te šipke koja im je bila dobra, za razliku od suzavca, biber spreja, koji je bio baš loš.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.