STRAVA I UZAS U LAZAREVCU Pedofil ziveo s devojcicom od 13 godina

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA I UZAS U LAZAREVCU Pedofil ziveo s devojcicom od 13 godina

M. Đ. (47) iz Lazarevca prilikom privođenja zatečen s maloletnicom u svom stanu, u kojem je ona boravila duže vreme

LAZAREVAC - M. Ð. (47) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.

Kako Kurir saznaje, pedofil je duže vreme živeo s devojčicom u centru Lazarevca, a priveden je posle prijave roditelja maloletnice.

M. Đ. priveden je u subotu uveče u svom stanu u prizemlju zgrade u Ulici kralja Petra u Lazarevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a s njim je bila i maloletnica. Jedan od stanara ove zgrade, svedok hapšenja i pretresa stana kaže za Kurir da je video jednu devojčicu u stanu, ali da nije znao da je upravo zbog nje došla policija.

Lekovi za potenciju

- Devojčica je sedela sklupčana na trosedu i gledala tupo u jednu tačku. Bila mi je nekako čudna, ali sam pokušavao da ne gledam u njenom pravcu. Mala, sitna. Simpatično detence. Ne znam šta da kažem. Komšija M. Đ. je izgledao kao pravi gospodin. Nisam ni slutio da je živeo s tim detetom - priča naš sagovornik i dodaje:

- Malo mi je bilo neobično, a moram priznati i neprijatno, kad su mu iz džepa izvukli punu šaku lekova za potenciju. Mislim da se zovu „kamagra“, ali nemojte da me držite za reč. Prilikom pretresa policija je u stanu osumnjičenog zaplenila računar i mobilne telefone.

On dalje kaže da je M. Đ. bio povučen i da nije mnogo komunicirao sa ostalim stanarima. Ipak, po jednom događaju su ga svi upamtili - kada mu je jedne noći na vrata pokucala bivša supruga.

- Pošto ga nije našla u stanu, prvo je pokušala da razvali vrata, a kad joj to nije pošlo za rukom, uzela je kamenicu i razlupala mu auto - priča sagovornik Kurira.

Starija komšinica koja stanuje upravo iznad stana u kojem je uhapšen M. Đ. kaže da je devojčicu viđala poslednjih mesec dana i da je uverena da su ona i komšija već neko vreme živeli zajedno u stanu.

- Šta su oni tamo iza zatvorenih vrata radili, to stvarno ne znam. On mi, doduše, izgleda kao neki gospodin, nikad ne bih rekla da je u stanju tako nešto da uradi- objašnjava starija gospođa.

Roditelji prijavili

Inače, prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao Kurir, M. Đ. je uhapšen u saradnji centara za socijalni rad iz Šapca i Lazarevca, koji su policiji preneli sumnje devojčicinih roditelja da je ona žrtva pedofila.

MUP Srbije je potvrdio da je M. Đ. uhapšen zbog sumnje da je izvršio obljubu.

Zaposlen u „Kolubari“

NIJE PROBLEMATIČAN

Predsednik MZ u Junkovcu, selu nadomak Lazarevca u kojem je rođen i gde je do pre nekoliko godina živeo M. Ð., kaže za Kurir da ga odavno nije video jer se on odselio odmah posle razvoda. U tom braku osumnjičeni pedofil je dobio ćerku. Inače, kako nam je rekao predsednik MZ, M. Ð. nije važio za problematičnog čoveka. Ima stalno zaposlenje u jednoj radionici u rudniku „Kolubara“.

HRONOLOGIJA

6. jul  - Milan G. (70) seksualno napastvovao desetogodišnju devojčicu u Žarkovu

25. avgust  - M. N. (54) iz Arilja uhapšen jer  je imao seksualne odnose sa devojčicom (11)

28. novembar  - Ljubiša S. (52) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi trinaestogodišnjakinju

23. decembar  - B. Ð. (48), policajac iz Majdanpeka, pokušao da obljubi trinaestogodišnju devojčicu

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUN STAN TABLETA ZA POTENCIJU: Pedofil živeo s devojčicom od 13 godina

Izvor: NaDlanu.com, 28.Dec.2015

M. Ð. (47) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu...Kako Kurir prenosi, pedofil je duže vreme živeo s devojčicom u centru Lazarevca, a priveden je posle prijave roditelja maloletnice...M. Đ. priveden je u subotu uveče u svom stanu u prizemlju zgrade u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.