ŠTO ĆUTITE, MIŠEVI? Žestok obračun opozicije u Skupštini: Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili, sram vas bilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:56

"ŠTO ĆUTITE, MIŠEVI?" Žestok obračun opozicije u Skupštini: Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili, sram vas bilo!

Bulatović je rekao da opoziciji smeta što neće da prisustvuje protestima koje organizuje.

U Skuptini Srbije došlo je do svađe između bivšeg člana SSP, Dejana Bulatovića, i drugih poslanika parlamentarne opozicije koji su mu dobacivali dok je govorio.

- Je li imate vi kredibilitet meni da dobacujete? Pa ja 90 posto vas nisam video na protestu devedesetih i dalje... Što ćutite sada, miševi jedni, recite, dajte debatu, dajte da pričamo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome - rekao je Bulatović.

- Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili, zato što govorite u ime ljudi koji su ostali bez dece. Nemate pravo na to! Nemate pravo da govorite u ime te dece. Nemate moju podršku i nećete je ni imati - rekao je Bulatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.