Žestoka svađa unutar opozicije Bulatović: Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 17:23

Žestoka svađa unutar opozicije Bulatović: Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili

U Skupštini Srbije došlo je danas do svađe između bivšeg člana SSP Dejana Bulatovića i drugih poslanika parlamentarne opozicije.

Oni su mu dobacivali dok je govorio, a on im je poručio da nemaju njegovu podršku za proteste, prenose Novosti.

"Meni zviždite? Meni dobacujete? Sram vas bilo! Ja sam za vas autoritet opozicioni! Sram da vas bude! Ako niste znali, ja sam vam bio 11. na listi i bio sam potpredsednik nekada najveće opozicione stranke. Pa, što ćutite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada? Miševi jedni! Neću da budem na protestu! Smeta vam što nisam na protestima. Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili, zato što govorite u ime ljudi koji su ostali bez dece. Nemate pravo na to! Nemate pravo da govorite u ime te dece. Nemate moju podršku i nećete je ni imati", rekao je Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ŠTO ĆUTITE, MIŠEVI?" Žestok obračun opozicije u Skupštini: Nisam na protestima zato što ste ih zloupotrebili, sram vas bilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Bulatović je rekao da opoziciji smeta što neće da prisustvuje protestima koje organizuje...U Skuptini Srbije došlo je do svađe između bivšeg člana SSP, Dejana Bulatovića, i drugih poslanika parlamentarne opozicije koji su mu dobacivali dok je govorio...- Je li imate vi kredibilitet meni da dobacujete? Pa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.