STIŽE SNEG U SRBIJU: RHMZ otkrio koji delovi naše zemlje će se zabeleti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 14:10

STIŽE SNEG U SRBIJU: RHMZ otkrio koji delovi naše zemlje će se zabeleti

U planinskim krajevima očekuje se povećanje visine sneznog pokrivača od 10 do 15 cm, naveo je RHMZ.

RHMZ upozorio je da će se noćas i sutra na području Srbije južnije od Save i Dunava stvarati i povećavati visina snežnog pokrivača.

Tokom noći, sutra ujutro i pre podne u većini krajeva oblačno sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača za pet do 10 cm, u jugozapadnim, centralnnim i istočnim krajevima lokalno i više.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ: Noćas i sutra u Srbiji formiranje snežnog pokrivača do 10 centimetara

Izvor: Danas, 09.Mar.2021

Republički hidrometeorološki zavod je upozorio da će se noćas i sutra formirati snežni pokrivač visine pet do 10 centimetara južnije od Save i Dunava.

Nastavak na Danas...

UPALJEN METEOALARM! Stiglo hitno upozorenje RHMZ: SNEG I LED- ovi delovi zemlje su na udaru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021

Zbog najavljenog snega i leda, sutra je u većem delu Srbije na snazi narandžasti meteoalarm...RHMZ upozorio je da će se noćas i sutra na području Srbije južnije od Save i Dunava stvarati i povećavati visina snežnog pokrivača...Tokom noći i pre podne u većini krajeva oblačno sa snegom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.