STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Evo da li je Jovana Marjanović ubijena

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 19:57

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Evo da li je Jovana Marjanović ubijena

Najnovija vest

Ovim zaključkom obudcenta potvrđeni su prvi nalazi istrage još u nedelju uveče kada je zaključeno da na telu Jovane Marjanović nema spoljnih povreda.

Neposredni uzrok smrti žene koja je na Zlatiboru nestala 22. decembra i čije je telo nađeno u nedelju uveče na Tić polju znaće se posle hemijsko - toksikoloških analiza koje će obducenti naknadno dostaviti višem tužilaštvu u Užicu. Obudkcija tela Jovane Marjanović izvršena je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas po nalogu višeg javnog tužilaštva u Užicu.

Telo Jovane Marjanović posle četvorodnevne potrage pronašla je grupa mladića na oko dva kilometra od centra Zlatibora u jednom potoku a pored tela bili su, posvedočili su ovi mladići flaša od alkoholnog pića i dve kutije različitih lekova.

Jovana Marjanović poslednih nekoliko meseci boravila je na Zlatiboru kao vlasnica firme koja je ovde izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JOVANU U SMRT OTERALI ZELENAŠI - BILA U DUŽNIČKOM PAKLU? Isplivali novi detalji istrage tragične smrti biznismenke na Zlatiboru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2021, 09:07

Biznismenka Jovana Marjanović (54) iz Niša ubila se 22. decembra na Zlatiboru pod strašnim pritiskom zelenaša, pokazuju prvi rezultati istrage!..Jovanu Marjanović (54) žestoko su pritiskali zbog dugova, pretili su joj i oduzimanjem imovine... Jovana je kao podizvođač radila na izgradnji skupocenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.