STIGLE VESTI IZ VODITELJKINE BOLNIČKE SOBE: Dei i njenim najmilijima VRAĆEN OSMEH NA LICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE VESTI IZ VODITELJKINE BOLNIČKE SOBE: Dei i njenim najmilijima VRAĆEN OSMEH NA LICE!

Voditeljka pokazuje koliki je borac iz minuta u minut

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević, teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu u četvrtak ujutru, od jutros je u vidno boljem stanju.

Podsetimo, strahota se dogodila nakon što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

U nesreći je povređeno još dvoje ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kojih jedno lakše i jedno sa težim povredama koje je takođe prevezeno na VMA.

Prvih 72 sata od operacije su najvažniji, pa je stoga i odlična vest da su joj svi vitalni parametri ovog jutra bili dobri.

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobrog raspoloženja, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu.

Kako je juče najavio dr Marko Bumbaširević, koji je operisao Deu, ona je imala kontrolu u 12 sati.

- Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu - najavio je juče Bumbaširević, a danas su vitalni parametri bili dobro i Dea je počela da oseća ruku.

Oporavak teško povređene voditeljke Dee Đurđević usko je povezan sa oporavkom pokidanih živaca amputirane ruke. Ovo je rekao profesor doktor Čedomir Vučetić, mikrohirurg i načelnik odeljenja za koštano-zglobne infekcije u Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju KCS, koji je zajedno sa timom lekatra uspešno operisao teško povređenu voditeljku.

- Sama povreda je izuzetno teška i po mehanizmu i po načinu povređivanja. Ovo je tip povrede koji pravi velika oštećenja i dovodi u pitanje da li je uopšte moguće da se sačuva ekstremitet. U ovom slučaju konkretno, to je čupanje i gnječenje. To čupanje znači da je zona povrede koja je kod posekotine u milimetrima, ovde u desetinama centimetara, praktično ceo ekstremitet. Naravno, ona treba da prebrodi ove ključne periode da cirkulacija u ruci ostane stabilna, kakva i jeste za sada, treba da prođe jedno tri dana da se definitivno stabilizuje cirkulacija, posle ostaje da rekonstrukcija prođe bez infekcije, bez značajne nekroze i odumiranja oštećenog tkiva. Nakon toga  sledi oporavak, koji će trajati više meseci, ako ne i godinu dana - rekao je prof. Vučetić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.