STEFANOVIĆ OŠTRO: Brzo pronalaženje počinioca pucnjave ili slede smene u policiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ OŠTRO: Brzo pronalaženje počinioca pucnjave ili slede smene u policiji!

Ministar najavio oštre mere ukoliko ne bude rezultata

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa načelnikom policije u Novom Sadu Miloradom Šušnjićem povodom pucnjave kod Osnovne škole "Ðura Daničić" i poručio da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci ili će u protivnom uslediti smene u kriminalističkoj policiji.

Šušnjić je u razgovoru sa ministrom Stefanovićem istakao će današnji mafijaški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obračun na ulicama Novog Sada imati apsolutni prioritet u radu i da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog slučaja.

 Novosađanin N.U (37) povređen je danas oko 12.30 sati u pucnjavi kod Osnovne škole "Ðura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

-Lice je zadobilo dve prostrelne rane ruke iz vatrenog oružja- saopšteno je iz policije.

U Hitnoj pomoći kažu da je ta služba dobila poziv i da je ekipa izašla na teren, ali je povređeni već bio prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar KC Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.