STANOVNIŠTVO U TOTALNOM MRAKU! Sirene u prestonici Nagorno-Karabaha: Nekoliko eksplozija odjeknulo gradom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 19:42

STANOVNIŠTVO U TOTALNOM MRAKU! Sirene u prestonici Nagorno-Karabaha: Nekoliko eksplozija odjeknulo gradom

Vlasti Jermenije saopštile da je oboren azerbejdžanski helikopter

Nedaleko od prestonice Nagorno-Karabaha Stepanakerta popodne se čulo nekoliko eksplozija, a u gradu se oglasila sirena za vazdušnu opasnosti.

Kao i prethodnih dana u gradu je potpuni mrak, jer građani isključuju svetlo kako bi omeli protivnika pri ciljanju, a eksplozije suse čule i jutros.

Portparol Ministarstva odbrane Jermenije Šušan Stepanjan saopštila je prethodno da su snage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PVO armije odbrane Nagorno-Karabaha oborile azerbejdžanski helikopter.

Ona je navela da je armija odbrane Nagorno-Karabaha prilikom napada na jedinicu oružanih snaga Azerbejdžana "uništila veliki broj naoružanja i ljudstva"

Sve informacije o dešavanjima u Karabahu pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.