ŠTA TI JE OVO TREBALO MILANOVIĆU? PROVOCIRA GORE NEGO IKAD: Nudi garancije Hagu da se Tači i ostali brane sa slobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 17:42

ŠTA TI JE OVO TREBALO MILANOVIĆU? PROVOCIRA GORE NEGO IKAD: Nudi garancije Hagu da se Tači i ostali brane sa slobode

To tvrdi nekadašnji pripadnik OVK i kandidat za poslanika iz redova DPK tvrdi Hisen Beriša

Hrvatski predsednik Zoran Milanović navodno se ponudio da bude garant u Specijalnom sudu za nekadašnjeg predsednika lažne države Kosova Hašima Tačija i druge pripadnike terorističke OVK kako bi se branili sa slobode.

.

- Moj prijatelj iz Hrvatske kaže mi da je hrvatski predsednik ponudio da pruži garancije i to ne samo za (Kadrija) Veseljija nego i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su tamo - izjavio je Beriša za ATV.

Beriša je kritikovao prištinske institucije jer nisu imale hrabrosti da garantuju besplatnu zaštitu bivših lidera OVK.

- Predstavnici naših institucija nisu imali hrabrosti da preuzmu ovu odgovornost - izjavio je Beriša.

Specijalni sud u petak je saopštio da je odbacio zahteve lidera tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašima Tačija, Kadrija Veselija, Redžepa Selimija i Jakupa Krasnićija za puštanje iz pritvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.