ŠTA SE DESILO U NANI: Evo zašto je ubijen navijač Rada! Progovorio njegov drugar

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DESILO U NANI: Evo zašto je ubijen navijač Rada! Progovorio njegov drugar

U nedelju oko 5.20 ujutru, ispred beogradskog kluba "Nana" u ulici Koste Glavinića na Senjaku, ubijen je Aleksandar Savković (27), dok je Adija Isainović (29) teško ranjen.
Kako Espreso.rs saznaje od jednog od očevidaca, krvavom piru prethodila je prepirka, zatim tuča, koja se završila tragično.
Prema rečima momka koji je te večeri takođe bio u klubu, ubijeni je u Nani bio s još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prijatelja. U jednom momentu ušli su u verbalnu raspravu s momcima iz separea do, ali nakon koškanja, Savković je sa njima rešio nesuglasice.
Međutim, obezbeđenje, koje je na ubijenog imalo pik od ranije, odmah je prišlo, i jedan od članova, izvesni Nedeljko Grbović, koji je i osumnjičen za ubistvo, rekao je da Savkovića i njegove prijatelje izbace napolje, sazaje Espreso.rs.
Prišao je ubijenom i počeo da mu preti da je ovo poslednji put da je kročio u "Nanu", nekoliko puta ga gurnuo, uputio prozivke, na šta je Savković odgovorio udarcem. Izbacili su ih napolje i krenula je opšta tuča u kojoj je učestvovalo 15 muškaraca.
Oko dest pripadnika obezbeđenja krenulo je na pet momaka, među kojima je bio i ubijeni Aleksandar Savković.
Kako Espreso piše, dok se isred kluba odvijala tuča, čuo se pucanj, a Aleksandar je ležo krvav. Prema rečima očevidaca, Savkoviću je pritrčao jedan momak i ubacio ga u taksi. Članovi obezbeđenja razbežali su se odmah nakon ispaljenih hitaca.
Iako je odmah odvezen u Urgentni centar, nažalost, momak je podlegao povredama po prijemu. Pogođen je u grudni koš.
Prijtelji ubijenog više su nego sigurni da je Savkovića ubio član obezbeđenja "Nane". Naime, samo nedelju dana pre, Aleksandar je takođe imao svađu sa pripadnicima obezbeđenja ovog kluba, ali su navodno sve nesuglasice bile rešene.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KRIK: Ubijeni Savković bio član ekipe ubijenog Stankovića

Izvor: B92, 20.Dec.2017

Aleksandar Savković (27), koji je u nedelju ujutru ubijen u Beogradu, član je ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, otkriva KRIK...Savković je ubijen u ranim jutarnjim satima ispred kluba „Nana“ u beogradskom naselju Senjak. U pucnjavi je povređena još jedna osoba koja je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.