Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 05:30

ŠTA SE DESILO SA Anđelom Rankovićem? Nekadašnji zadrugar se povukao iz javnosti, a sad viđen u izdanju koje je podiglo sve na noge!

Kao nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa „Zadruga“, Anđelo Ranković je godinama unazad bio svakodnevno tema medija.
Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Kada je naposletku poručio da se zasitio ovog TV formata i da više neće ulaziti u isti, mnogi ga nisu shvatili ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << budući da većina zadrugara govori upravo to isto, a zatim se iz godine u godinu ponovo vraća na imanje u Šimanovcima.
Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink)
Kako nije naročito aktivan na društvenim mrežama i ne daje intervjue, javnost nije upoznata čime se Anđelo danas bavi, a retke objave na Instagramu izazivaju lavinu komentara.
Anđelo Ranković (Foto: Instagram/andjelo7)
Ranković trenutno uživa u Dubaiju, nakon posete Beču, a pratioci mu poručujuda „uživa punim plućima“, te da je „pametan što ne komentariše dešavanja u Zadruzi„.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.