ŠTA SE DEŠAVA SA OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO RADOŠEVIĆA? Devojka iz Bosne u ekstradicionom pritvoru, ovo je KLJUČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 08:52

ŠTA SE DEŠAVA SA OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO RADOŠEVIĆA? Devojka iz Bosne u ekstradicionom pritvoru, ovo je KLJUČNO

Ranko Radošević ubijen je 9. marta na jednoj pumpi u Beogradu.

Devojci iz Bosne odlukom Suda Bosne i Hercegovine danas je ukinut privremeni, a određen ekstradicioni pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla da izbegne postupak izručenja Srbiji.

- Ekstradicioni pritvor po ovom rešenju može trajati najduže šest meseci od dana hapšenja 14. marta ove godine ili do nove odluke Suda - navodi se u saopštenju suda BiH.

Devojka (22) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brčkog, podsetimo, potražuje Srbija zbog sumnje u umešanost u ubistvo Ranka Radoševića Šula 9. marta u Beogradu.

Osim o njenoj, ovih dana se odlučuje i o sudbini njenog dečka, navijača Partizana iz Brčkog. Odluka o njegovom izručenju ili određivanju ekstradicionog pritvora trebalo bi da bude donesena do 23. aprila ove godine.

Radošević je, da podsetimo, ubijen 9. marta kada su dvojica maskiranih egzekutora, osumnjičeni mladić iz Lebana i mladić iz Kraljeva, ušla u kafić koji je bio u sklopu pumpe i ispalili kišu metaka na Radoševića.

- Nakon rafalne paljbe oni su pobegli, a ubrzo su uhapšeni u štek-stanu na Novom Beogradu, gde je s njima bila i tinejdžerka (17) koja je, takođe, lišena slobode zbog sumnje da je pružala logistiku grupi. U sve su bili umešani i momak i devojka iz Bosne koji su odmah poibegli za BiH - podseća izvor.

Advokat Damir Kočo zatražio je danas da se devojci, umesto pritvora, odrede mere zabrane.

Više vesti o ubistvu Ranka Radoševića u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AZRI Š (22) UVEDEN EKSTRADICIONI PRITVOR Zbog opasnosti da bi na slobodi mogla izbeći postupak izručenja Srbiji, ukinut joj privremeni pritvor!

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Apr.2023

Azri Š. odlukom Suda Bosne i Hercegovine ukinut je privremeni, a određen ekstradicioni pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla izbeći postupak izručenja Srbiji, saopšteno je iz Suda BiH. Ekstradicioni pritvor po ovom rešenju može trajati najduže šest meseci od dana hapšenja 14....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Osumnjičen za ubistvo Eskobara: Pjanović ostaje u pritvoru i čeka izručenje za Srbiju

Izvor: Blic, 19.Apr.2023

Sud Bosne i Hercegovine doneo je rešenje kojim je potraživanom Marku Pjanoviću iz Brčkog ukinut privremeni i istovremeno određen ekstradicioni pritvor, koji po ovom rešenju može trajati do izvršenja odluke o izručenju ili do nove odluke ovog suda, potvrđeno je iz Suda BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.