ŠTA ĆE NAM VIŠE ŽIVOT KAD NEMAMO SINA Isplivali šok detalji o porodičnoj tragediji u Dobrom Brdu MLADIĆ KOJI SE RAZNEO RANIJE JE IMAO SUICIDNE TENDENCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 14:52

"ŠTA ĆE NAM VIŠE ŽIVOT KAD NEMAMO SINA" Isplivali šok detalji o porodičnoj tragediji u Dobrom Brdu MLADIĆ KOJI SE RAZNEO RANIJE JE IMAO SUICIDNE TENDENCIJE

Srbija se još oporavlja od porodične tragedije nadomak Boljevca.

Komšije su još uvek u šoku i teško im je da govore, ipak, ima onih koji su smogli hrabrosti da podele sa javnošću informacije od velikog značaja.

- Za tragediju smo čuli od druga od mog unuka koji je došao sav uznemiren. Rekao nam je da (poginulog) momka više nema, razneo se bombom. Otac je uzeo pušku i rekao je: "Šta će nam više životi kad nemamo sina" i pucao u ženu pa u sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ovim rečima jedna od komšinica iz sela Dobro Polje opisala je nezapamćenu tragediju u ovom selu kod Boljevca.

Tragedija se dogodila u sredu, a iako su prve informacije bile da je čovek ubio prvo svoju suprugu i pokušao da izvrši samoubistvo, nakon čega se njihov sin razneo bombom, komšije tvrde drugačije.

Kako tvrde, otac je ubio suprugu pa pucao u sebe, nakon što im se sin (25) razneo bombom pred očima.

Strašna drama odigrala se u dvorištu kuće ove porodice, koja se nalazi u zabačenoj pojati oko kilometar i po udaljenoj od sela, do koje se dolazi šumskim putem pored seoskog groblja.

Kako tvrde komšije, u momentu tragedije u kući su bili i momkov brat i baka, odnosno majka njegovog oca.

Zašto je momak digao ruku na sebe, nikom nije poznato. Meštani se sećaju, međutim, da je kao dete imao psihičke probleme.

- Momak je imao problema i ranije, bio je u bolnici kao dete jer je hteo da skače kroz prozor. Bio je kao dete prebačen u Niš na lečenje ali kada je došao iz bolnice pričalo se da se izlečio - priča komšinica iz sela.

Meštani ovog sela sa oko 200 stanovnika, ističu da su se u ovoj kući i ranije dešavale svađe, ali da niko nije mogao ni da zamisli da će nešto ovako da se desi.

- Juče sam čula između 13 do 14 časova nešto kao grmljavinu iz tog pravca gde je njihova kuća. Mislila sam kiša će pa grmi, nikom ne bi palo na pamet da se tako nešto desilo, da je pukla bomba. I ranije je bilo svađa u njihovoj kući ali ovako nešto niko nije očekivao. Šta se tačno desilo znaju oni i niko drugi. Međutim, mislim da zdrava osoba ne bi uradila tako nešto - priča komšinica iz sela.

Po rečima meštana, iz te porodice je najviše radila ubijena majka i supruga, koje je išla u nadnicu da prehrani porodicu.

- Žalosno je što je tako ispalo. Mislim da je ona dobra ženica bila, namučena. Ona i baka, njena svekrva, radile su u nadnici često. Nekada je radio ranije i muž ali ona najviše. Nje mi je mnogo žao, bila je mlada, imala je oko 50 godina - kaže druga starija komšinica iz sela.

Meštani kažu da bračni par imaju i ćerku koja živi u Boru.

Teško ranjeni muškarac je sa povredama glave, vrata, lica i grudi opasnim po život prebačen u UKC Niš gde je operisan. Priključen je na respirator i lekari se još uvek bore za njegov život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.