Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 12:44

"ŠTA ĆE NAM VIŠE ŽIVOTI KADA NEMAMO SINA" Komšinica porodice iz Boljevca otkrila detalje tragedije: "Čuli smo grmljavinu, nismo ni pomislili da je to zapravo BOMBA"

- Za tragediju smo čuli od druga od mog unuka koji je došao sav uznemiren. Rekao nam je da Denisa više nema, razneo se bombom. Zlatko je uzeo pušku i rekao je: "Šta će nam više životi kad nemamo sina" i pucao u Bilju pa u sebe - ovim rečima jedna od komšinica iz sela Dobro Polje opisala je nezapamćenu tragediju u ovom selu kod Boljevca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ŠTA ĆE NAM VIŠE ŽIVOT KAD NEMAMO SINA" Isplivali šok detalji o porodičnoj tragediji u Dobrom Brdu MLADIĆ KOJI SE RAZNEO RANIJE JE IMAO SUICIDNE TENDENCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Srbija se još oporavlja od porodične tragedije nadomak Boljevca...Komšije su još uvek u šoku i teško im je da govore, ipak, ima onih koji su smogli hrabrosti da podele sa javnošću informacije od velikog značaja...- Za tragediju smo čuli od druga od mog unuka koji je došao sav uznemiren. Rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.