Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2020, 12:45

SSP organizuje peticiju protiv izmeštanja Savskog mosta na Palilulu

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Beogradu pozvao je građane da u subotu na Trgu Nikole Pašića od 10 do 13 časova potpišu peticiju protiv ideje o privremenom izmeštanju Starog savskog mosta na Palilulu.

U saopštenju SSP-a ocenjeno je, povodom najave glavnog urbaniste Marka Stojičića da će Stari savski most biti rastavljen i privremeno postavljen na jednoj parceli u opštini Palilula, da je ta ideja "vrhunac rušilačke politike aktuelne gradske vlasti". >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Od lažnog referenduma na kome su kao građani tražili da se Savski most premesti na Ušće da bi na njemu bili kafići odnosno da služi kao nekakva biciklistička staza kojom se povezuje Novi Beograd i Ada, došli smo do genijalnog rešenja koje je obelodanio glavni urbanista Stojčić, a koje znači da će most koji je simbol građanskog otpora okupatoru završiti u starom gvožđu, u blatu na nekoj poljani", ocenio je SSP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.