SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište?

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište?

Stranka slobode i pravde, u svom saopštenju, zahteva od nadležnih državnih organa da saopšte ko je i zašto avionom u vlasništvu države Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine. Članak SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SSP: Ko je državnim avionom putovao u poznato tursko letovalište

Izvor: Beta, 13.Avg.2019

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva od nadležnih državnih organa da saopšte ko je i zašto avionom u vlasništvu Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine."Podsetimo da je Vlada Srbije svoju flotu obogatila prošle godine kupovinom još jednog aviona,...

Nastavak na Beta...

Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 09:01

Stranka slobode i pravde zahtevala je juče od nadležnih objašnjenje ko je i zašto avionom u vlasništvu države Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine. Članak Vladinim avionom u Antaliju išao Dačić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.