SSP: Ko je državnim avionom putovao u poznato tursko letovalište

Izvor: Beta, 13.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP: Ko je državnim avionom putovao u poznato tursko letovalište

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva od nadležnih državnih organa da saopšte ko je i zašto avionom u vlasništvu Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine."Podsetimo da je Vlada Srbije svoju flotu obogatila prošle godine kupovinom još jednog aviona, pored dva postojeća. Ta kupovina proglašena je za državnu tajnu, tako da gradjani nikada nisu saznali koliko je avion plaćen ni zašto je kupljen od brazilske kompanije, inače suvlasnika konzorcijuma koji je kupio beogradsku farmaceutsku kompaniju 'Galenika'", navodi se u saopštenju SSP.Ta stranka je istakla da ukoliko su detalji nabavke letelica za Avio-službu Vlade "državna tajna", nikakva tajna ne sme da bude ko i zašto je jednim od državnih aviona putovao u to poznato tursko letovalište.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2019

Stranka slobode i pravde saopštila je da zahteva od nadležnih državnih organa da saopšte ko je i zašto avionom u vlasništvu Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine..."Podsetimo da je Vlada Srbije svoju flotu obogatila prošle godine kupovinom još jednog aviona,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.