Izvor: Beta, 20.Okt.2020, 13:37

SRS: Za tribine koje nikog ne interesuju pet miliona dinara iz budžeta Novog Sada

Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da se u Kulturnom centru Novog Sada održavaju "kulturne prevare" u vidu tribina "koje nikog ne interesuju" a za koje je prošle godine iz gradskog budžeta izdvojeno 5,2 miliona dinara. Poslanica SRS u pokrajinskom parlamentu Marina Nedeljković rekla je da je svaka tribina koštala gradjane izmedju 45.000 i 50.000 dinara a da su na njima gostovali "novopečeni politički analitičari, samozvani filozofi i mislioci koji su bliski direktoru Kulturnog centra Bojanu Panaotoviću"."Postavljamo pitanje šta može tačno da košta toliko, ako imamo u vidu da jedna tribina traje 30-45 minuta a da su teme kranje nepristupačne gradjanima Novog Sada. Analiza parlamentarnih izbora u Ukrajini ili otvaranje poglavlja 23 u pregovorima sa EU koštaju nas nedeljno 50.000 dinara, a jasno je da na tribinama ne bude više od sedam-osam, maksimalno 20-ak ljudi", navela je poslanica SRS a prenela ta stranka.Radikali su pozvali direktora novosadskog Kulturnog centra i nadležnog člana Gradskog veća za kulturu Dalibora Rožića da objasne gradjanima "čime su njihovi pajtaši i dobri znalci zaslužili više od pet miliona dinara na godišnjem nivou za tribine koje nikog ne interesuju".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SRS: Za tribine koje nikog ne interesuju pet miliona dinara iz budžeta Novog Sada

Izvor: Beta Video, 20.Okt.2020

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da se u Kulturnom centru Novog Sada održavaju ``kulturne prevare`` u vidu tribina ``koje nikog ne interesuju`` a za koje je prošle godine iz gradskog budžeta izdvojeno 5,2 miliona dinara. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.