SRPSKI TURIZAM OBORIO SVE REKORDE Gostiju iz regiona najviše, ali putnici iz OVIH DRŽAVA će ih prestići

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI TURIZAM OBORIO SVE REKORDE Gostiju iz regiona najviše, ali putnici iz OVIH DRŽAVA će ih prestići

Labovićeva je rekla da je tradicionalno u Srbiji najviše turista iz regiona, ali da se ove godina promenila statistika

Turizam je oborio sve rekorde u 2018, po svim parametrima, po broju noćenja, po boravku stranih i domaćih turista, rekla je za RTS direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Gostujući u Dnevniku RTS-a Marija Labović rekla je da je Nova godina dobar momenat da pokažemo gostoprimstvo našeg naroda. Prema njenim rečima, tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Novu godinu Srbija ima najviše gostiju.

- Očekujemo da to bude završnica jedne uspešne turističke godine - kaže Labovićeva i ističe da je turizam oborio sve rekorde u 2018, po broju noćenja, po boravku stranih i domaćih turista.

.

- Na listi od deset stranih turista na trećem mestu su turisti iz Kine, a na četvrtom turisti iz Nemačke - istakla je Labovićeva.

Najavila je da će se Turistička organizacija u narednoj godini posvetiti digitalnoj promociji.

Labovićeva je napomenula i da su vaučeri, koji se daju četvrtu godinu zaredom, doprineli porastu domaćih turista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.