SRPSKI NARKO-KRALJ PREVARIO KOLUMBIJSKU POLICIJU: Evo na koju foru im je POBEGAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 11:01

SRPSKI NARKO-KRALJ PREVARIO KOLUMBIJSKU POLICIJU: Evo na koju "foru" im je POBEGAO

Srpski "kapo" pobegao sa aerodroma Hose Marija Kordova

Malo pomalo otkriva se više detalja o srpskom državljaninu koji je pobegao od službenika za migracije kada su sprovodili kroz proceduru deportacije na aerodromu Hose Marija Kordova u Kolumbiji. Od njih je zatražio dozvolu da kupi flašu vode i u sekundi otišaoPobegao je kroz kapiju 2, gde ga je čekao kombi.

Ispostavilo se da je Antun Mrdeža (47) narko-bos u Evropi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Čini se da sve ukazuje da je on narko-kralj, čija je kriminalna struktura transnacionalna i posvećena trgovini kolumbijskim kokainom, heroinom i hašišom, piše El Tiempo.

Antun Mrdeža (47) uhvaćen je pre osam dana kada je ušao u Kolumbiju iz Punta Kane, Dominikanska Republika.

Tada je Italija podnela zahtev za ekstradiciju, ali pošto procedura nije završena, Migracija je odlučila da nastavi sa proterivanjem.

Srbin je pobegao kada je Nacionalna policija njegov slučaj predavala službenicima za migracije, zbog čega je imigraciona institucija pokrenula administrativnu istragu.

Kombi marke Audi napušten je u ruralnoj oblasti auto-puta koji vodi do Guarne, istočna Antiokuia.

Policija Antiokuia istražuje slučaj i uverila se da je registaracija sa slovima JZO iz Medeljina, uvezena u zemlju 17. marta 2021, te da je to učinila mlada žena, žrtva oružanog obračuna.

Za sada, u toku je potraga za bosom, koji je u zemlji bio poznat kao Nikola Boroš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.