SRPSKA POLICIJA NA TRAGU VOĐI ŠKALJARACA! Istražitelji locirali brata Jovice Vukotića, evo gde se Igor nalazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLICIJA NA TRAGU VOĐI ŠKALJARACA! Istražitelji locirali brata Jovice Vukotića, evo gde se Igor nalazi!

Srpski istražitelji locirali su u jednoj evropskoj zemlji Igora Vukotića, jednog od vođa "škaljarskog" klana!

On je inače rođeni brat Jovice Vukotića, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, srpska služba je locirala Vukotića na osnovu telefonskih poziva koje je ostvarivao sa nekim licima iz Srbije.

- U toku su određene operativne provere, ali podaci ukazuju da je u jednoj evropskoj zemlji. Ostvaren je kontakt sa policijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te zemlje i preduzimaju se određene radnje - kazao je sagovornik iz istrage.

Policija Crne Gore Jovicu i njegovog brata Igora traži zbog navodnog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suparničkog "kavačkog klana", Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

Igor Vukotić nalazi se u bekstvu, a njega potražuje crnogorska policija i u predmetu koji se vodi u vezi sa pokušajem likvidacije policijskih funkcionera.

Njegov brat Jovica se nalazi u zatvoru, a nedavno im je ubijen otac Veselin Vesko Vukotić u Kotoru.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LOCIRAN IGOR VUKOTIĆ Policija zna u kojoj evropskoj zemlji se krije DRUGI VOĐA "ŠKALJARACA"

Izvor: Blic, 15.Jul.2019, 17:11

Srpski istražitelji locirali su u jednoj evropskoj zemlji Igora Vukotića, jednog od vođa "škaljarskog" klana, saznaje Borba. On je inače rođeni brat Jovana Vukotića, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu, a njih dvojica smatraju se vođama škaljarskog klana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.