SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU: Držao devojci nož na vratu, pretio da će je zaklati, pa je ošamario!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU: Držao devojci nož na vratu, pretio da će je zaklati, pa je ošamario!

Napadač je prijavljen zbog pretnje, napada i otpora prema državnoj vlasti.

Srbin (42), prema informacijama, u jednoj bečkoj pivnici napao je svoju partnerku (38) pred gostima držeći joj nož na vratu i pretio da će je zaklati.

Osumnjičeni je napadnutoj ženi udario i šamar, prenose austrijski mediji. Policija je došla po prijavi, ali je razjareni muškarac i dalje pokazivao agresiju naročito prema njima. Službenici su potom tražili pojačanje.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agonije, policija je konačno uspela da savlada Srbina i da ga uhapsi.

Nož, čija je oštrica dužina bila oko 15 centimetara, odložen je tada na sigurno.

Napadač je potom prijavljen zbog pretnje, napada i otpora prema državnoj vlasti.

Žena kojoj je držao nož pod vratom i udario šamar, odbila je lečenje.

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.