SRBIN NA SRBINA: Ovaj čovek se bori protiv četnika sa Krima!?

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN NA SRBINA: Ovaj čovek se bori protiv četnika sa Krima!?

Zdravko je pozirao u vojnoj uniformi, ispred srpske zastave, a njegova fotografija odmah se pojavila na Tviter stranici Evropski Majdan

Prethodnih meseci bili smo svedoci velikog broja Srba koji su došli u Ukrajinu da bi se borili na strani ruskih vojnika. Ako je verovati informacijama koje kruže društvenim mrežama, u Ukrajinu je stigao još jedan Srbin kako bi se borio protiv pro-ukrajinskih snaga.

Naime jedan Zdravko iz Srbije za samo dva dana postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je hit na društvenim mrežama i na Internetu.

On je ostavio život koji ima u Srbiji kako bi otišao u Ukrajinu da se bori protiv pro-ukrajinskih snaga. Zdravko je pozirao u vojnoj uniformi, ispred srpske zastave, a njegova fotografija odmah se pojavila na Tviter stranici Evropski Majdan, gde su se zahvalili ovom hrabrom Srbinu.

Fotografija je za tili čas obišla sve društvene mreže, a mišljenja su podeljena: jedni ga bezuslovno podržavaju, dok drugi ne mogu da shvate zašto bi se neko odlučio na tako drastičan korak.

Боевик по имени Здравко из Сербии. Приехал на Донбасс помогать Новороссии. Ну а мы послушаем хорватов ;) pic.twitter.com/ToB2Q8X9iR

(Dnevno.rs/EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZDRAVKO I 3 METRA CEVI: Ukrajinski mediji objavili vest o Srbinu na frontu!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014

Zdravko je pozirao u vojnoj uniformi, ispred srpske zastave, a njegova fotografija odmah se pojavila na Tviter stranici Evropski Majdan..Prethodnih meseci bili smo svedoci velikog broja Srba koji su došli u Ukrajinu da bi se borili na strani ruskih vojnika. Ako je verovati informacijama koje kruže...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.