SRBIJA U VREMENSKOJ KLACKALICI: Danas nas očekuje sunčano i toplo vreme, pa uveče PONOVO oblaci i kiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 08:05

SRBIJA U VREMENSKOJ KLACKALICI: Danas nas očekuje sunčano i toplo vreme, pa uveče PONOVO oblaci i kiša

Vremenska prognoza za 21. mart 2024.
U Srbiji danas očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme. Vetar će uglavnom biti slab do umeren, iz severozapadnog pravca. U istočnim delovima Srbije i u planinskim predelima sredinom dana povremeno će duvati i jak vetar.
Najniža temperatura danas će biti oko minus tri stepena, dok će najviša dostići do 19 stepeni. Tokom večeri se očekuje postepeno naoblačenje sa severozapada. U toku noći, lokalno će doći do slabe kiše, posebno u regionima Bačke, Srema i zapadne Srbije.
U Beogradu se sutra ujutru očekuje blagi mraz, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umeren severozapadni vetar.
Temperature će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.