SRBIJA STOPIRA IZVOZ Vučić saopštio koje proizvode više NEĆEMO slati van zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 22:51

"SRBIJA STOPIRA IZVOZ" Vučić saopštio koje proizvode više NEĆEMO slati van zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras tokom gostovanja u emisiji “Fokus” na TV B92 govori o aktuelnim i gorućim temama u Srbiji i celom svetu, kao i nastupajućoj krizi neslućenih razmera.

Predsednik Vučić je tom prilikom saopštio da ne može da laže naš narod, kao ni da se dodvorava.

Uživo blog gostovanja predsednika Vučića možete pratiti OVDE

- U Evropi ih više brine kukuruz, a u Americi pšenica. Čekajte sad, Putin je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dao svojoj Vladi rok da objavi šta je to što Rusija neće da izvozi. A onda čekajte, ako je pšenica na tom spisku, ode cena. A mi tu imamo prednost. Da vas obavestim, od četvrtka, Srbija stopira izvoz i više neće biti izvoza brašna i pšenice, kukuruza, ulja iz Srbije - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DA LI JE MOGUĆE DA PREDSEDNIK DRŽAVE UČESTVUJE U UBISTVIMA?" Vučić surovo o Belivuku: Ima pravo da se brani na sve načine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u emisiji “Fokus” na TV B92 osvrnuo se i na optužbe u vezi sa Veljom Nevoljom...Predsednik Vučić je, između ostalog, u emisiji "Fokus" na TV B92 prokomentarisao opružbe pojedinih članova opozicije da je sarađivao sa vođom najozloglašenijeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.