DA LI JE MOGUĆE DA PREDSEDNIK DRŽAVE UČESTVUJE U UBISTVIMA? Vučić surovo o Belivuku: Ima pravo da se brani na sve načine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 23:21

"DA LI JE MOGUĆE DA PREDSEDNIK DRŽAVE UČESTVUJE U UBISTVIMA?" Vučić surovo o Belivuku: Ima pravo da se brani na sve načine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u emisiji “Fokus” na TV B92 osvrnuo se i na optužbe u vezi sa Veljom Nevoljom.

Predsednik Vučić je, između ostalog, u emisiji "Fokus" na TV B92 prokomentarisao opružbe pojedinih članova opozicije da je sarađivao sa vođom najozloglašenijeg kriminalnog klana.

- Ne znam šta bih rekao na sve te optužbe u vezi sa Belivukom. Ne znam šta ću još za 23 dana da čujem. Onaj ko je optužen za krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima pravo da se brani na sve načine. A šta da kažem o onome što ta gospođa kaže? To je ona koja je videla plantaže droge na farmi kokoški. Da li zaista mislite da je moguće da predsednik neke države učestvuje u ubistvima ili rušenju bilo čega? Pritom, da su mi rekli, ja bih sam seo u bager i porušio ono ruglo u Savamali da izgradimo ovako velelepni Beograd na vodi. Sećate se šta su govorili za Beograd na vodi. Da ne može da se ispumpa voda iz garaža, da je šoping mol Galerija pod vodom. To je najbolje održavani deo Beograda, nažalost, ne mogu sebi da priuštim tamo da živim, a voleo bih. Ne znam šta očekujete, da govorim o njima i da im uzvraćam uvredama, ne pada mi na pamet. Ja pratim situaciju u Evropi, ne mogu da shvatim da ljudi ne vide koliko je situacija ozbiljna - rekao je predsednik.

Danas popodne u Specijalnom sudu u Beogradu trebalo je da počne pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela. Međutim, zbog zahteva odbrane ročište je odloženo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.