SRBIJA NA NOGAMA - NESTALA NOA (18) U BEOGRADU: Porodica u strahu, u subotu krenula kod dečka i od tad joj se gubi svaki trag!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 16:44

SRBIJA NA NOGAMA - NESTALA NOA (18) U BEOGRADU: Porodica u strahu, u subotu krenula kod dečka i od tad joj se gubi svaki trag!

Porodica moli sve one koji misle da su je videli da obaveste najbližu policijsku stanicu.

Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je pre šest dana u Beogradu kada je krenula kod dečka i od tada joj se gubi svaki trag.

Kako kaže njena porodica za Telegraf.rs, od subote 17. juna se nije javljala, što se nikada ranije nije dešavalo.

- Uvek mi se javljala kada je odlazila negde. Sutra će biti 7. dan kako nemamo nikakvu informaciju o tome gde je. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U subotu je krenula kod dečka i od tada je nema, a u Beogradu je živela sa cimerkom - rekli su nam roditelji.

Kako kažu nestanak je prijavljen policiji u ponedeljak, a na sebi je u trenutku nestanka imala roze haljinu, crne patike, beli ranac i prepoznatljive roze kikice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.