SRBIJA NA CRNOJ LISTI? Problem s Guglom tehničke prirode, uskoro će biti rešen

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA NA "CRNOJ LISTI"? Problem s Guglom tehničke prirode, uskoro će biti rešen

Problem sa servisima Gugla (Google) u Srbiji trebalo bi da bude rešen u najskorije vreme, a čemu su premijerka Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od menadžmenta kompanije u SAD Problem sa servisima Gugla (Google) u Srbiji trebalo bi da bude rešenj u najskorije vreme, a čemu su premijerka Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od menadžmenta kompanije u SAD. Od menadžmenta Gugla dobijena su čvršta uveravanja da Srbija nije stavljena na "crnu listu" te kompanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << te da je reč o tehničkom, a ne, kako su pojedini mediji i društvene mreže preneli, o političkom, finansijkom ili pravnom problemu. Predsednica vlade i njen tim, naime, u stalnom su kontaktu s predstavnicima Gugla, odnosno s menadžmentom kompanije u SAD upravo zbog informacija koje su se u javnosti pojavile, a prema kojima je Srbija stavljena na "crnu listu" te kompanije.PROČITAJTE JOŠ: Google Translate uveo vizuelno prevođenje za još 13 novih jezika U saopštenju iz kabineta premijerke navodi se da su dobijena črvsta uveravanja da je reč o tehničko problemu, te da se očekuje u najskorije vreme rešenje upravo tog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije Gugl u Srbiji.PROČITAJTE JOŠ: GUGL PRELOMIO: Naplaćivaće se Android aplikacije "Verujemo da će se kompanija Gugle uskoro o ovome izjasniti", navedeno je u saopštenju, u kojem se još apeluje na javnost da se ovako važne infromacije ubuduće najpre provere.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Brnabić se oglasila nakon informacije da je Srbija na crnoj listi Gugla

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018

Problem sa uslugama „Gugla“ u Srbiji trebalo bi da bude rešen u najskorije vreme, o čemu su premijerka Srbije Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od uprave ove kompanije u SAD...Premijerka Srbije i njen tim, naime, u stalnom su kontaktu s predstavnicima „Gugla“, odnosno s rukovodstvom kompanije...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.