SRBIJA JE ZA NAS MNOGO VIŠE OD EKONOMSKOG PARTNERA Milatović zahvalio Vučiću na gostoprimstvu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:18

"SRBIJA JE ZA NAS MNOGO VIŠE OD EKONOMSKOG PARTNERA" Milatović zahvalio Vučiću na gostoprimstvu (FOTO)

Milatović se oglasio na Instagramu.

Predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, zahvalio se na gostoprimstvu predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, tokom dvodnevne posete Beogradu.

A post shared by Jakov Milatović (@jakov_milatovic)

- Zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu i svečanom ručku u čast moje prve zvanične posete Beogradu. Tokom protekla dva dana razgovarali smo otvoreno i iskreno o svim temama koje opterećuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše odnose - naveo je Milatović na svom Instagram profilu.

Dodao je i to da je Srbija nije samo ekonomski partner Crne Gore, već mnogo više od toga.

- Saglasili smo se da je vreme da Crna Gora i Srbija otvore novu stranicu i unaprede saradnju u brojnim oblastima. Nazdravio sam rečima da Srbija za nas nije samo ekonomski partner, već mnogo više od toga - stoji u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SREĆAN PUT I SVAKO DOBRO" Dačić ispratio Jakova Milatovića nakon dvodnevne posete Srbiji

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ispratio je večeras na aerodromu "Nikola Tesla" predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, koji je boravio u dvodnevnoj poseti Srbiji. Dačić je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa predsednikom Crne Gore i zahvalio mu na dolasku u Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.