SRBIJA JE UVEK PONOSNA NA SVOJE PRIJATELJE Vučić ispratio Alijeva: Neraskidivo i iskreno partnerstvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 19:00

"SRBIJA JE UVEK PONOSNA NA SVOJE PRIJATELJE" Vučić ispratio Alijeva: Neraskidivo i iskreno partnerstvo! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ispratio je predsednika Republike Azerbejdžan Ilhama Alijeva, koji je boravio u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

- I kada ih dočekuje i kada ih ispraća, Srbija je uvek ponosna na svoje prijatelje - napisao je predsednik na Instagramu i dodao:

- Dok želim srećan put @presidentaz, ostajem uveren sam da će naše neraskidivo i iskreno partnerstvo nastaviti da jača na dobrobit Srbije i Azerbejdžana!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić ispratio predsednika Azerbejdžana: "Uveren sam da će neraskidivo i iskreno partnerstvo nastaviti da jača"

Izvor: Blic, 23.Nov.2022

Predsednik Aleksandar Vučić ispratio je danas predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, koji je boravio u zvaničnoj poseti Srbiji, i tom prilikom poručio da je uveren da će "neraskidivo i iskreno partnerstvo nastaviti da jača" na dobrobit dve zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.