SRBIJA JE SPREMNA! Vučić: To je urađeno na vrlo civilizovan način za razliku od nekih bukača i batinaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 17:23

SRBIJA JE SPREMNA! Vučić: "To je urađeno na vrlo civilizovan način za razliku od nekih bukača i batinaša"

Vučić je izjavio da je Srbija uvek spremna da razgovara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su tokom njegovog boravka u Minhenu, gde se održava bezbednosni forum, bile spomenute i preporuke ODIHR-a i OEBS-a, na šta je, kako je rekao, odgovorio da je Srbija uvek spremna da o tome razgovara.

- Rekao sam da smo uvek spremni da o tome razgovaramo i da preporuke uvažavamo, ali to je urađeno na, rekao bih, vrlo civilizovan i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pristojan način za razliku od nekih bukača i batinaša koji misle da kako se ponašaju u svojoj kući, da tako mogu da se ponašaju i prema Srbiji - rekao je Vučić i dodao da to neće moći. Vučić je to izjavio odgovarajući na pitanje novinara o tome da li je iza scene bilo novih pritisaka na Srbiju.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.